Català Castellano

Em dic Carme, tinc 66 anys i visc a Barcelona, la majoria del temps sola, quan no hi és la meva germana. Sóc usuària de les noves tecnologies, concretament del mòbil i de l’ordinador, i ja fa temps que tinc Internet a casa. De fet, els meus familiars i amistats em demanen que els busqui coses per Internet o els faci tràmits online.


Des de fa uns quants anys, participo com a voluntària en els estudis que fan a l’Institut de l’Envelliment, ja que sempre m’ha agradat col·laborar. Actualment, estic participant en un projecte sobre noves tecnologies.


El projecte consisteix a provar una plataforma tecnològica a través d’una tauleta que ofereix serveis de salut, de participació i de seguretat. Tenint en compte que vaig tenir problemes greus de salut, per exemple, el fet de tenir un seguiment a la tauleta dels resultats de la meva pressió arterial i amb recomanacions, em dóna tranquil·litat.  El fet de poder escriure o rebre missatges, fer videotrucades... a través de la tauleta, em permet comunicar-me amb familiars i amics, a la vegada que puc rebre avisos en cas de fuita de gas... ja que tinc sensors de seguretat instal·lats al meu domicili. Això em dóna seguretat no tan sols a mi, sinó també a la meva família.


El que m’agrada, també, és que estic involucrada des de l’ inici en el projecte, ara farà 3 anys, i la meva opinió sempre ha estat molt valorada. Espero poder continuar en nous projectes, ja que ha estat una molt bona experiència.